Asunnon hankinta

Turvallinen asuntokauppa

Valitessanne Asunto del Solin yhteistyökumppaniksenne Aurinkorannikon asunnon hankintaan, saatte veloituksetta käyttöönne kahden lakimiehen ammattitaidon ja kokemuksen.

Turvallisen asuntokaupan varmistamiseksi Asunto del Sol tekee yhteistyötä espanjalaisen asianajajan kanssa, jotta kaikki Espanjan lain mukaiset vaatimukset tulevat varmasti huomioiduiksi. Te asioitte kuitenkin aina suoraan Hannan tai Ramin kanssa, suomeksi.

Paras asunto juuri teille

Espanjan asuntomarkkinoilla teidän ei tarvitse asioida usean eri välittäjän kanssa, koska kaikki välittäjät myyvät kaikkia kohteita. Asunto del Solin ammattilaiset löytävät teille sopivan asunnon koko markkinatarjonnasta tehokkaiden kanavien, ammattitaidon ja ahkeruuden avulla.

Tervetuloa viihtymään

Espanjassa asunto myydään yleensä kalustettuna. Kalusteet ovat usein vanhoja, eivätkä sovi skandinaaviseen makuun. Asunto kaipaa todennäköisesti päivitystä, eikä teillä välttämättä ole aikaa tai mahdollisuuksia sen tekemiseen. Tarvittaessa Asunto del Sol kalustaa ja varustelee asuntonne uudelleen joko kokonaan tai osittain. Uudet ja siistit kalusteet ja hyvä varustelutaso takaavat viihtyvyytenne loma-asunnossanne.

Asunnon omistaminen

Vuokratuottoa asunnosta

Vietättekö kesänne Suomessa? Tiesittekö, että Aurinkorannikolla vuokrataso kolminkertaistuu kesäisin talvikauteen verrattuna?

Asunto kannattaa laittaa tuottamaan siksi aikaa, kun ette sitä itse käytä. Vuokratuotolla katatte asunnon kuluja ja voitte maksaa lomalentojanne. Asunto del Sol hoitaa puolestanne vuokrauksen ja kaikki siihen liittyvät toimenpiteet.

Tärkeintä on erottua tarjonnasta vuokramarkkinoilla ja Asunto del Solin ammattilaiset tietävät, miten se tehdään. Paras mahdollinen vuokratuotto saavutetaan, kun viihtyisää asuntoanne markkinoidaan tehokkaasti korkealaatuisin valokuvin hyvällä näkyvyydellä.

Asunnon myynti

Kun tulee aika luopua Aurinkorannikon asunnostanne, voitte turvallisin mielin jättää asunnon myynnin Asunto del Solin hoidettavaksi. Samat ammattilaiset ovat jo hoitaneet asuntonne vuokrausta ja heidän tiedossaan ovat asunnon ominaisuudet ja vuokratuotot.

Asunto del Solilla on taito markkinoida asuntoanne niin, että se erottuu laajasta tarjonnasta edukseen. Näin ostaja löytyy nopeasti ja asunnon arvonnousu realisoituu teille parhaalla mahdollisella tavalla. Asunto del Solin käytössä on laaja markkinointiverkosto, jonka kautta tavoitetaan ostajat ympäri Euroopan. Te asioitte silti aina suoraan tuttujen Lehtojen kanssa.

Asunto Del Sol on kumppaninne koko asunnon omistamisen elinkaaren ajan. 
Näin asuntoasianne Aurinkorannikolla hoituvat vaivattomasti ja tuottoisasti!